.

.

Електрическа система за заключване на вратите стабилен DC12V / 3a врата машина собствен източник на енергия / миниатюрна мощност/електрическа брава мощност / система з

Електрическа система за заключване на вратите стабилен DC12V / 3a врата машина собствен източник на енергия / миниатюрна мощност/електрическа брава мощност / система з

BGN 21.00 BGN 24.45

Брой продукти
Продуктът е наличен


За Обратна Връзка
1. Ние се начислява да ви удовлетвори. Вашият положителна оценка и рейтинг 5 звезди ще бъдат високо оценени.
2. Ако не сте доволни от всички средства, моля, дайте ни възможност да ви предложим най-правилното решение. Благодарим ви!
За Стойността На 1. За това, за да се гарантира, че ще получите вашата поръчка без да е или по-малко данък, ще я обяви като "подарък" с по-ниска цена.
2. цената не отразява общата цена, която ще платите, или пазарна стойност и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.
3. Ако не искате да намали стойността на декларация, моля свържете се с нас или оставете съобщение на поръчка.
Гаранция
1. Ние даваме една година гаранция от датата на първоначалната покупка.
2. гарантированность не покрива дефекти, причинени от купувача, като неправилна употреба, пожар и др.
За Доставката На 1. Ние изпращаме само на адрес Alixpress. Моля, уверете се, че вашият адрес в Ali Express отговаря на вашия адрес за доставка, преди да се плати. 2. за да доставка на пакет за бързо и точно, моля, моля оставете ни своя реален телефонен номер и пощенски код, когато плащате, оценени!! 3. данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. 4. Ако вашият адрес на отдалечена област DHL / FEDEX бързо пренасяне на товар и искате DHL/FEDEX корабоплаването, тогава ще трябва да плати на извънредно 38 за цените далечна област. Свържете се с нас
1.Ако имате някакви въпроси, моля, изпратете съобщение чрез търговски мениджър. Всички мнения ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа от понеделник до събота.
2. моля свържете се с нас преди да отидете на всяко отрицателно или неутрално спорове за обратна връзка или дупки, ние ще работим с вас, за да разреши всички проблеми.

Подробни спецификации

търговска марка:
ДВЕТЕ РЪЦЕ
Номер На Модела:
DC12V 3A K80
Размер:
10*6.5*3.2cm(L*W*H)
Тип Елемент:
източник на захранване
Изходно Напрежение:
DC12V
Изходен Ток:
3A
Входно Напрежение:
110~260В
Честота:
50~60 Hz

Свързани продукти