.

.

Военна Черна мишена за стрелба (6шт) 64x44x20 мм за ловна стрелба е да използвате gs33-0180A

Военна Черна мишена за стрелба (6шт) 64x44x20 мм за ловна стрелба е да използвате gs33-0180A

BGN 7.00 BGN 8.75

Брой продукти
Продуктът е наличен


Уведомяване На Купувача :
Ако искате голям брой от тези подробности, моля, свържете се с нас за цени на едро,можем да дадем най-добрата цена за диск ount.
Ние не можем да изпратим на батерията в пакет, защото на ново правило поща не позволява да я изпрати с батерия,както и сътрудничеството ни ще бъде високо оценена.
Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни съобщение, ние ще се ползваме го и ще ви отговорим възможно най-скоро.Благодаря ви много и щастлив ден!
Военна Черна мишена за стрелба (6шт) 64x44x20 мм за ловна стрелба е да използвате CL33-0180 A
военна мишена за стрелба (6шт)
Размер : 64x44x20mm
Ако искате да закупите повече тактически предмети, можете да кликнете върху нижеприведенный списък :
Доставка в съответствие с правилата на доставка : всички литиеви батерии ще бъдат извлечени преди изпращане. Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на потвърдена плащане и показване на статус "завършена". Ние сме добре кораб до Великобритания,САЩ,Австралия обслужване epacket. other страната кораб на въздушна поща стълб на кит. Рум-Epacket (7~15 работни дни); Въздушна поща стълб кит(20-40 работни дни) (време на получаване може да варира от време на митническа проверка в различни страни). Ние не носим отговорност за всяко митническо облагане с данъци, ако е приложимо в дадена страна.(Ние изпращаме международна парцел, данъчно облагане рядко се случва в някои страни) Това споразумение за доставка изключва нашия национален празник. Ние се опитваме ни най-доброто, за да ви осигури най-надеждната, най-достъпен начин за обслужване на доставка.но понякога международната доставка е силно зависи от местните обичаи и обслужване на стълб.ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. ние носим отговорност за щети или загуби, възникнали в процеса на доставка.
Плащане на цялата плащането трябва да бъде завършена в рамките на една седмица след провеждане на търга. Ако имате нужда от повече време, моля кажете ни за очакваното време за вашето обезщетение
Свържете се с нас, ние работим на 5 дни (от Понеделник до мура 8 : 30 am-6 : 00 EST ) на седмица. Моля, изпратете електронно писмо на резервацията. Форум обратна връзка - това не е място, където можете да ни остави съобщение
На връщане, за да имате право на възстановяване на вашия върната стока трябва да е в оригиналната си неоткрытом напълно ново състояние, като се предлага с цялата опаковка, документация и документи недокоснати и непроменени. Продукти, извлечени от техните опаковки с блистери опаковка, да не подлежат на връщане. Купувачът трябва да плати обратна доставка. Връщане разрешава, ако не сте доволни от покупката си и трябва да се започне от купувача, в рамките на 30 дни от датата на доставка.
Обратна връзка ние се стремим към това, че всяка покупка е пет-звезден.Моля, кажете ни как можем да си пет-звезден рейтинг също! Целта ни е да направим така, че всеки клиент е на 100% е доволен от поръчката. Когато получите поръчката си, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив за Aliexpress.

Подробни спецификации

Цвят:
Черен
търговска марка:
canis latrans
Номер На Модела:
gs33-0180A
Размер:
64x44x20mm

Свързани продукти