.

.

Безплатна доставка, оригинален RT809H EMMC-Nand FLASH изключително бърз универсален програмист RT809H по-добре, отколкото RT809F+20 адаптери

Безплатна доставка, оригинален RT809H EMMC-Nand FLASH изключително бърз универсален програмист RT809H по-добре, отколкото RT809F+20 адаптери

BGN 280.00

Брой продукти
Продуктът е наличен


Пълна поддръжка на LCD телевизори FLASH драйвери за четене и запис неограничен капацитет TSOP48 NAND FLASH EMMC TSOP56 пин TOP8-16 pin поддръжка на автомобилния DVD, SMART TV.
Единственият универсален програмист, който може автоматично да определи номер на чип за всички чипове.
Единственият универсален програмист, който може да ic във всяко положение и да интелектуалния смисъл.
Единственият универсален програмист поддържа четене и програмиране на входно-изходни лаптоп чрез клавиатурную линия.
Единственият универсален програмист поддържа четене и програмиране на LCD телевизора през VGA и HDMI.
Единствената универсална программистская подкрепа добавя нова поява на себе си, без да се чака на завода.
Единственият универсален програмист, вграден в повечето ремонтни приложения TV, DVD, DVB и много програми isp.
Единственият универсален програмист прави selftest за самия LCD телевизор и диагностика на неизправности.
Най-добрият програмист за четене и програмиране на flash дънна платка без отстраняване на подкрепа за четене и програмиране на ОТП област .
Поддръжка на до 64 GB NAND светкавица
Кратко описание : * 48-пинов мощен пиндрайвер, не се изисква адаптер за всякакви устройства DIL · ISP-конектор за вграден програмиране · VGA порт за четене и запис на LCD-телевизор без разглобяване. * HDMI Порт за четене и запис на LCD телевизори, монитори без разглобяване . * Връзка с PC : USB 2.0 (до 480 Mbps, Висока скорост / пълна скорост) и 1.1 съвместим интерфейс · удобна и лесна за използване на управляващата програма, работи с всички версии на MS Windows · може да поддържа всяка светкавица и много лесно да добавите нова поява . · Висока скорост на програмиране. * Разширени и мощни функции софтуер. * Онлайн техническа поддръжка е на разположение 24 часа в денонощието . * Гаранция от една година. ·Осигурява изключително конкурентни цени в съчетание с отличен хардуер дизайн за надежден програмиране. * програмист изпълнява тест за поставяне на устройство (неправилно или обратното положение) и проверка за контакт (лош контакт пин-to-socket), преди да програмирате на всяко устройство. Тези възможности, поддържани защита от претоварване работен ток и сигнатурно-байтовой проверка, помагат за предотвратяване на увреждане на чип заради грешка на оператора. * Възможност за selftest ви позволява да стартирате диагностична част от софтуера за цялостна проверка на работата на програмист. ·Поддръжка на автоматичен избор, за всяка серия огнища, включително TSOP48-NAND-EMMC-PLCC, и т.н. Обаче програмист се управлява от лесна за използване на управляващата програма с выпадающим меню, горещи клавиши и онлайн помощ. Избор на устройство се извършва по неговата класа, даден производител или просто чрез въвеждане на фрагмент от името на доставчика и / или номера на детайли. · Поддържат се всички известни формати за данни. Автоматично определяне на формата на файла и го конвертиране по време на свалянето на файла. * Софтуерът осигурява специална информация за запрограммированном устройство. Като специален софтуер се предоставят чертежи за всички налични пакети · софтуерът предоставя пълна информация за изпълнението на ISP : описание на съединители на ISP за избрания в момента, чип, препоръчителна целева конструкция около вградени програмирани чип и друга необходима информация.

Подробни спецификации

Материал:
Пластмаса
Макс. Цифри:
16
Стил:
Калкулатор С Общо Предназначение
търговска марка:
XGECU
Номер На Модела:
RT809H
Приложимо Тип На Батерията:
двоен източник на захранване
Източник На Захранване:
USB
Използването на:
компютър

Свързани продукти