.

.

10 бр. / 1 лот Реап акрилни люцит името на магнитен държач за етикет икони Магнит икони карта ID притежателите на работа на служителите карта

10 бр. / 1 лот Реап акрилни люцит името на магнитен държач за етикет икони Магнит икони карта ID притежателите на работа на служителите карта

BGN 20.80

Брой продукти
Продуктът е наличен


Доставка
Изпращаме по целия свят.
Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълното плащане.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Гаранция, Ако вашият продукт е получено в състояние, различен от описаните, моля, свържете се с нас за незабавно решение на проблема. Замяна на дефектна стока в рамките на 7 работни дни след доставката на продукта. За увреждане на пратката, трябва да се докладва в рамките на 5 работни дни от датата на доставка на стоката.
Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти. На имейли отговарят от понеделник до неделя. Моля, дайте до 24 часа за отговор на вашето съобщение. Моля, свържете се с нас, преди да напусне най-ниска оценка или отрицателни отзиви.

Подробни спецификации

Тип:
притежател на иконата
търговска марка:
Възползва от
Номер На Модела:
7019

Свързани продукти