.

.

TDOUBEAUTY зубоврачебный магнитен Уит резцовые пина Артикулятор инструменти регулируема обзавеждане протеза Артикулятор тефлоновое покритие

TDOUBEAUTY зубоврачебный магнитен Уит резцовые пина Артикулятор инструменти регулируема обзавеждане протеза Артикулятор тефлоновое покритие

BGN 27.00 BGN 28.83

Брой продукти
Продуктът е наличен

Характеристики на продукта магнитни плочи магнитни протезные АРТИКУЛЯТОРЫ подвижни лесен за използване, елегантен дизайн, много лесен за работа Особености : магнитни плочи магнитни протезные АРТИКУЛЯТОРЫ подвижни лесен за използване, елегантен дизайн, много лесен за работа Размер на опаковката : 25.0 X 20.0 X 15.0 (см ) Тегло : 480 g политика доставка(много е важно, моля, прочетете преди да поръчате)
НАШАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА В СЕБЕ СИ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКА, НО С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТАКСИТЕ ЗА МИТНИЦАТА CSC.
Стоките се доставят в рамките на 48 часа, след като получим вашата пълна заплата. Ако желаете да поръчате повече продукти, можете да се свържете с нас, за да обсъдим отстъпка. Колкото повече сте поръчали, толкова по-голяма отстъпка може да получите!
Всички детайли ще бъдат потопени в зависимост от вашите адреси, така че моля добросердечно два пъти за да потвърдите адреса си за доставка на първо място преди да направите поръчка по поръчка. Ако трябва да се промени регистриран адрес, моля ,изпратете ни и техните имейл адреси в електронната поща възможно най-скоро, в противен случай купувачът носи отговорност за грешка и всички такси.
Ние почти ще достави на детайл(а) към по целия свят, ние ще изпратим детайл (с изключение на много малък деталя) на САЩ веднага DHL,тя ще получи около 5 до 8 работни дни за да достигне до вас. Така че, ако поръчвате на едро с тази стока, ние ще го доставим на DHL.
Ако не можете да получите стоката си в срок, моля свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще го проверя при транспортна компания или ще дадем едно добро решение(ще ви възстановим парите), моля, не се притеснявайте!
Ако продуктът е повреден по време на доставката, когато тя ще пристигне при вас, може да откаже да го подпише, или когато го отворите и да го намерите, веднага се свържете с нас, ние ще решим за вас!

Подробни спецификации

Номер На Модела:
TDOUBEAUTY-JT02
Функция:
МАГНИТНИ ПРОТЕЗНЫЕ АРТИКУЛЯТОРЫ
Размер:
BIG
Материал:
Метални
търговска марка:
TDOUBEAUTY

Свързани продукти