.

.

Aoweziic чисто нов оригинален внос IRFR3806TRPBF RFR3806 TO-252 power MOS tube 60V 43A

Aoweziic чисто нов оригинален внос IRFR3806TRPBF RFR3806 TO-252 power MOS tube 60V 43A

BGN 16.00

Брой продукти
Продуктът е наличен


{ целостта управление за осигуряване на качество }
Компанията е професионален доставчик на услуги за подбор на интегрални схеми с опит в продажбите в магазините! Много клиенти първото нещо, за клиента към най-последната, най първоначално качествени продучты! Бих искал да вземе цената на фалшиви стоки, за да сравните нови, оригинални инсталирате автентични продукти, моля да заобиколят! Магазин : всички източници на съвсем нови, оригинални, високо качество, разумна цена, доставка на стоки
бързо, обслуживайте първата " цел, за идеи за развитие, да осигури най-задоволителни клиенти, връщане на услуга, гостеприимсво към приятели света, собственост на държавата сътрудничество дела, и Изыскивайте цялостното развитие и поставените дългосрочни кооперативни отношения!
Правилното до голям брой бебето, не смогите изтеглите, тъй като в този магазин не смогите намерите вашите продукти, моля свържете се щата на обслужване на клиентите, магазин смогите предоставяне на универсална чип IR електронни блокове с единния отговаря, цитирам таблица Baume обслужване на една станция.
Baby single / small batch package sale, ако си купувате по-големи количества или по-големи количества, моля свържете се с нас. купувайте, купувайте повече информация. С помощта на бутона "Добави в количката", ще получи за вас отстъпка
{ Платежна информация }
1 - ние приемаме само от хостинг услуги. Ние приемаме плащане, ние можем да вземем, за съжаление, ние не можем да приемат друг начин на плащане, като чек или пощенски превод.
2 - моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да направите залог.
3 - всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни от получаването на продукта. Ако ви е наистина трудно да платите проект, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го решите.
4-Ако имате някакви специални изисквания за детайли на проекта, моля излезте забележка в поръчката си.
{ доставка на пратката }
1 - можем да направим целия свят.
2 -, federal, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong post са достъпни.
3 - моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и номер за контакт са верни.
4 - Вие можете да следите своите продукти на сайта, след като те ще бъдат изпратени
{ Внос, се събира такса или такса }
1 - вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Отговорност за тези разходи се носи от купувача
2 - моля, свържете се с вашата национална митница, за да се определи, че тези допълнителни такси, които ще бъдат закупени предварително.
3-Моля, потвърдете подробности фактури. Например, ние трябва да напишете номера на цените на товарителницата пратката, или как да се опише проект, и т.н.
{ политика на връщане на стоката }
1-ако дефект в детале, тогава той трябва да се намира на 7 km от нова дата за получаване (купувач трябва да се върне в състояние на продажба на ри.При всички теоретични и пълни точки)
2 - благодарим Ви за вашият бизнес и предлагаме 7-дневна политика за връщане (7 дни след получаване на стоката).Елемент, върнати на компанията
3-трябва да е в първоначалното си състояние.

Подробни спецификации

търговска марка:
Aoweziic
Номер На Модела:
IRFR3806TRPBF
Съвместим Марка/Модел:
Няма
Работна Температура:
Международен стандарт
Мощност На Разсейване:
Международен стандарт
Тип:
Автомобил с IC
Приложение:
компютър
подаване на напрежение:
Международен стандарт
Номер На Модела:
IRFR3806TRPBF
Състояние:
НОВО
is_customized:
Yes
Съвместим:
Игрова Конзола

Свързани продукти