.

.

14x24cm 0.8 mm дебел бял седеф листове въже ламинати мивка хартия мебели, инкрустация на китара инкрустация на аксесоари

14x24cm 0.8 mm дебел бял седеф листове въже ламинати мивка хартия мебели, инкрустация на китара инкрустация на аксесоари

BGN 426.00 BGN 447.98

Брой продукти
Продуктът е наличен


МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : ТОВА Е ЛАМИНИРАНИ ЛИСТОВЕ. НИЕ ПРИКЛЕИВАЕМ НЯКОЛКО ТЪНКИ ЧЕРУПКИ ХАРТИЯ, ЗА ДА НАПРАВИ НАЙ-ДЕБЕЛАТА.
1 ЛОТ=10 БР.
РАЗМЕР НА ЛИСТА : 140 X240 X0. 8 MM
МАТЕРИАЛ : АВСТРАЛИЙСКИ БЯЛ СЕДЕФ
ТОЗИ РАЗМЕР НА ЛИСТА ОБВИВКАТА Е ОКОЛО 140 X240 X0. На 8 мм.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предоставяме безплатна поддръжка за 12 месеца. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Подробни спецификации

Модел:
Плосък Релеф Стикер За Стена
Стил:
Европа
Спецификация:
Multi-piece Package
Класификация:
За Стени,За Плочки,Мебели Етикети
Сценарий:
Стена
Тема:
Модел
Номер На Модела:
HA6011
Материал:
седеф
Материал:
Австралийската Бяла въже
Размер:
140x240x0.8mm
клас:
AA

Свързани продукти