.

.

RONE141 стари регистрационни номера на автомобили BRA-004 BRASILIA BRAZIL стари метални консервени знаци гараж живопис дъска картина 15x30cm

RONE141 стари регистрационни номера на автомобили BRA-004 BRASILIA BRAZIL стари метални консервени знаци гараж живопис дъска картина 15x30cm

BGN 8.00 BGN 9.58

Брой продукти
Продуктът е наличен


Описание на продукта
Характеристика : високо качество, творчески, договор, модерен.
Украса : бар, кафене, къща, всички видове индивидуални места в характера.
Материал : метал (желязо), tin
Размер на елемента : 15 x30 см 6x12 см
Тегло : 120-135 г
Сигурно : без отблясъци, цветостойкий, чист, прост, водоустойчив.
Опаковка : в леглото мехур и Поли чанта.
Моля, обърнете внимание : във всеки ъгъл на тази снимка има малък кръгъл отвор, за да помогне на клиента да се определи картина.
Метални Картини
За нашата опаковка
Плащане :
* Ние приемаме плащане Aliexpress support.
* Пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 3 дни след поръчка.
Доставка :
* Доставка ще се организира в рамките на 2 РАБОТНИ дни след приключването на плащане.
* Повечето от нашите оферти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) въздушна поща China post, която отнема около 25-30 работни дни, за да пристигне в местоназначението. Ако спешно се нуждаете от продукт,можете да изберете друг по-бърз начин на доставка, посочен по-горе. Трябва да се плати за направените разходи по доставката. Но ние можем да ви предложим отстъпка за този продукт.
* За да се гарантира, че ще получите поръчката си с tax free или по-ниски данъци върху вноса, ние я обяви като "подарък" с по-ниска цена, ако всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.
* Ако не получите продукта си в рамките на 30 дни след изтичането на срока на доставка, моля, сключете с нас договор възможно най-скоро
Връщане :
* Моля, не се колебайте да се сключи с нас договор, преди пускането на поръчката, което може да помогне да се избегне получаването на стоката, което не ви устройва.
* Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте доволни, можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна. Рекламации се приемат в рамките на 7 дни след получаване от вас на стоката. Купувачът носи отговорност за транспортните разходи, направени при доставката на стоката обратно. Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна.
* Ние ще ви върнем всички пари, с изключение на таксите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки. Благодаря за вашето внимание нас.
Коментари :
* Нашият успех зависи от вашето удовлетворение. Така че, вашият положителен резултат на въздействието е много важно за нас.
* Ако сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да ни даде положителна оценка.
* Ако имате някакви въпроси или проблеми, преди или след закупуване, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Ние не пожалеем усилия, за да реши този проблем.
* Благодаря за подкрепата, и ние ще продължим да ви предложи най-доброто обслужване и продукт. Ние се стремим към вашия 100% удовлетворение!

Подробни спецификации

Стил:
Класически
Материал:
Метални
Форма:
правоъгълник
търговска марка:
АЙБУЛЛИ
Украса:
домашен кафе бар, пъб
Размер:
15x30cm (6x12 см)
Дръж се:
за хола домашен интериор кафе на бара на публикуване
Предмет на:
метална лидице ретро табела за регистрационен номер
Материал:
желязото е метал, tin
стенно художествено занаят:
декора на стените
използвайте за:
стенно изкуство, занаят, украса кола
Начало Декор:
начало декор за хола
Реколта:
ретро стари метални консервени табели на регистрационни номера
Украса:
стенен художествени картини занаяти

Свързани продукти