.

.

Oxeye момиче Малайзия Straight Hair Weave Връзки Natural Color 1бр човешка коса снопчета Не Реми коса удължаване 10-28

Oxeye момиче Малайзия Straight Hair Weave Връзки Natural Color 1бр човешка коса снопчета Не Реми коса удължаване 10-28

BGN 21.00 BGN 28.32

Брой продукти
Продуктът е наличен


версия=1.7; - дата=201712 hidewords_begin Oxeye момиче Малайзия Straight Hair Natural Color 1 Pc Human Hair Връзки Can Buy 3/4 Връзки Не Реми Hair Extensions Oxeye момиче Малайзия Straight Hair Natural Color 1 Pc Human Hair Връзки Can Buy 3/4 Връзки Не Реми Hair Extensions Oxeye момиче Малайзия Straight Hair Natural Color 1 Pc Human Hair Връзки Can Buy 3/4 Връзки Не Реми Hair Extensions Oxeye момиче Малайзия Straight Hair Natural Color 1 Pc Human Hair Връзки Can Buy
product_details_begin
product_details_end
product_photo_Begin
product_photo_End
customershow_begin
customershow_End
choosee_begin
choose_end
shippment_begin
1. напомняне адреси
На два пъти сме се провери вашата адресна информация, преди изпращане на пратката.след като пратката бъде в пътя си ,ние вече не можем да променим адрес.Така че, ако искате да APTITUDE е променил адреса си.Pls ни казват, преди превоза.Освен това, адрес PO.BOX не се приема.Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.
2. митнически данък
Обикновено купувачът е отговорен за плащането на данъка при внос на местните таможням при поръчка на стоки от чужбина.Причината поради която ние снижаем обяви икономическите си стойността на вашия парцел или декларираме като синтетични косми е просто да се избегне този данък.so можете да ни оставят масаж за обявена стойност, когато правите поръчка.
shippment_End
after-sale_begin
1. връщане$5
Ако обичаш косата си, моля, моля, пишете ни на всички пет звезди за обратна връзка.вашата обратна връзка - това е нашата движеща сила за непрекъснато да ви снабди с високо качество на косата.Също и ние ще ви възстановим $5, за да покаже нашата благодарност.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас преди всяка отрицателна обратна връзка или спор.аз съм сигурен, че ние 100% ще решим проблема.
2.7 дни е лесно да се върне на купувача плаща цената на доставката продавачът заплаща цената за доставка предоставено от фото споделяне на разположение Неприязън или неподходящ да промени стил или цвят, да доставка на неправилни продукти или цветове да да да качеството да да да изкуствена причина не не не
after-sale_end
haircare_begin
Следете наращенными коса, за да ги поддържа в перфектно състояние. Те са ценни аксесоари за вашия външен вид, и всъщност е доста лесен за поддръжка. Всичко, което трябва да знаете е, няколко основни инструкции за грижа, както е описано по-долу. Тези съвети ще ви помогнат да запазите натрупване на човешки косъм страхотна и трайна.
1.Be Изключително Лек
Когато се грижат за наращенными коса, мека чесане или полагане наращенных на косата може да се предотврати загуба на коса. Използвайте четка с мек косъм, започнете от дъното и бавно се движи нагоре и нагоре. Най-добре е да се грижат повече за тях, отколкото за собствените си косата.
2. Измийте Овлажняващи Средства За Грижа За Косата
Мийте си наращенные косата максимум 3 пъти в седмицата овлажняващи средства за грижа за косата. Тъй като си наращенные косата не получават от естествени масла от скалпа, за да ги поддържа в добро състояние, това ще задържи влагата от измиване на шампоан и в същото време не е суха ги от прекомерно миене с шампоан.
3. Използвайте теплозащитное средство
Използвайте теплозащитное средство наращенных косата си, за да се намали рискът от термично увреждане, когато се използва нагряване на уреда на косата си.

Подробни спецификации

Растянутая дължина:
10 см, 12 см, 14 см, 16 см, 18 см, 20 см, 22 инча, 24 инча, 26 см, 28 см
Цвят:
Естествен Цвят
Продукти в опаковка:
Само 1 Бр.
Материал:
Човешка Коса
Вид Удължаване На Косата:
тъкане
Тегло на единица площ:
100 грама (+/- 5 g) / брой
Тип Човешка Коса:
Малайзия Косата
Най-Дългата Пропорцията На Косата:
>=5%
Може Да Се Направи Къдрене (На Апарат):
ДА
търговска марка:
Момиче с бичи око
Материална Ранг:
Косата Без Реми
Текстура:
Хетеро
Подходящи Са Умиращи Цвят:
всички цветове
патица на косата:
Машина Двойна Патици

Свързани продукти